Termometri

Ūdens temperatūrai ir ļoti liela nozīme, brūvējot kafiju. Termometru var izmantot daudzām metodēm — piemēram, espresso, pārlejamās kafijas, filtrkafijas, Aeropress un French Press pagatavošanai. Pareiza ūdens temperatūra (parasti no 90 līdz 96 °C) palīdz iegūt visas kafijas garšas.

Piena putu pagatavošanā noderīgs ir arī termometrs. Lai iegūtu labākos rezultātus, piens jāputo 55–65 °C temperatūrā. Šajā temperatūrā pienam ir vislabākais saldums, krēmīgums un tekstūra.

Termometri

Šajā preču grupā nav nevienas preces.

Atsauksmes no mūsu klientiem
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Pilnvarots pārdevējs
Wacaco, Cafelat, Flair un citi
Specializētais izplatītājs
atbalsts pirms un pēc pirkuma
ES piegāde
piegāde uz visām ES valstīm
Preces ES noliktavā
sūtām no savas noliktavas
Bezmaksas piegāde ES
pasūtījumiem virs 150€