Sagatavojiet divas EKO kapsulas, savu iecienītāko kapučīno krūzi un, protams, Dolce Gusto vai Nespresso kafijas automātu. Piepildiet vienu EKO kapsulu līdz augšai ar savu iecienītāko malto kafiju. Aizveriet kapsulu. Piepildiet otro kapsulu ar piena pulveri līdz augšai. Vispirms ievietojiet atkārtoti uzpildāmu kapsulu ar piena pulveri Dolce Gusto vai Nespresso mašīnā. Izmantojiet manuālo pagatavošanas programmu.
Ieslēdziet kafijas automātu un piepildiet tasi nedaudz vairāk kā līdz pusei ar putotu pienu. Labā mokas kapučīno satur līdz 2/3 piena un tikai 1/3 kafijas. Kafijas kapsula ir nākamais solis. Piepildiet kafijas tasi ar vēlamo kafijas daudzumu. Kafija lieliski sajaucas ar putoto pienu, radot skaistas smalkas putas kapučīno virsū.
Vai zinājāt, ka putots piens garšo daudz labāk nekā regular silts piens? Tāpēc mēs iesakām kapučīno pienu vienmēr putot, nevis tikai ieliet kafijas tasītē. Neaizmirstiet pa virsu uzkaisīt kanēli, kakao vai vaniļu, lai uzlabotu garšu. Tagad izbaudiet gardu mājās gatavotu kapučīno!
Ja vēlaties padarīt kapučīno vēl garšīgāku, vispirms pievienojiet tasei sīrupu pēc savas izvēles. Piemēram, ja pievienosi šokolādes sīrupu, iegūsi garšīgi aromatizētu šokolādes kapučīno. Ir daudz veidu, kā pagatavot savu iecienīto malto kafiju ar atkārtoti uzpildāmām kapsulām.
Ļaujiet vaļu iztēlei, debesis ir robeža! Izbaudi!