Kafijas grauzdētājs – keramika
Ražotājs: | ECO capsules |
Ražotājs: | ECO capsules |
Pagatavojiet patiesi svaigu kafiju . Ar šo keramikas manuālo kafijas grauzdētāju jūs varat grauzdēt savu svaigo kafiju jebkurā laikā, tieši tā, kā jums patīk.
Kafijas grauzdēšana ar šāda veida grauzdētāju aizņem aptuveni 13 minūtes un vienlaikus var izlietot līdz 30-50g kafijas .
Vai jums garšo rūgta kafija? Cepiet ilgāk . Vai jums patīk skābāka kafija? Cepiet īsāku. Eksperimentējiet ar grauzdēšanas laiku, lai atklātu jaunas kafijas garšas . Laika gaitā jūs atradīsit sev piemērotāko cepšanas recepti.
Kafijas grauzdēšana mājās var arī ietaupīt daudz naudas . 1 kg zaļās kafijas maksā mazāk nekā 7 €.
Grauzdētas kafijas tilpums : 30-50g. Materiāls : keramika. Grauzdētāja svars : 475. Viena grauzdētāja garums: 27 cm.
1. Sagatavojiet aptuveni 30–50 g zaļās kafijas neatkarīgi no tā, kura zīmola vēlaties.
2. Uzkarsē grauzdētāju apmēram 1 - 2 minūtes. Mēs iesakām turēt rokturi ar virtuves cimdu.
3. Ievietojiet kafijas pupiņas iepriekš uzkarsētā grauzdētājā un apgrauzdējiet ar apļveida kustībām virs siltuma avota.
4. Pēc aptuveni 2 minūtēm kafija sāks mainīt krāsu. Pēc aptuveni 8 minūtēm kafija kļūs dzeltena un jūs dzirdēsiet krakšķošas skaņas. Viss cepšanas process aizņem apmēram 13 minūtes . Uzmanieties, lai kafija nepiedegtu. Jo tumšāka kafija, jo mazāk skāba un rūgtāka tā būs.
5. Kad grauzdēšana ir pabeigta, izņemiet kafiju caur atveri rokturī un novietojiet to, piemēram, uz cepešpannas, kur tā pietiekami atdziest .